Toimitusehdot

Yleistä Verkkokaupasta 4x4Offroad.fi

4x4Offroad.fi on verkkokauppa, jossa tuotteita myy Korjaushuolto A.Koskinen, y-tunnus 2084005-8. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yrityksille Suomeen.

Hinnat

Hinnat sisältävät 24%:n arvonlisäveron, jollei erikseen ole mainittu esimerkiksi käytettyjen tavaroiden osalta, marginaalivero.

Joidenkin tuotteiden hinnat eivät ole esillä jolloin voit kysyä asiakaspalvelusta hintatietoja. 

Korjaushuolto A. Koskinen pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin ja tietoihin verkkokaupan sivuilla,  hinnat pyritään pitämään ajantasalla, sekä ilmoittamaan asiakkaalle ennen tilauksen toimittamista muuttuneista hinnoista.

Kuvat voivat olla suuntaa antavia verkkokaupassa.

Maksutavat

Tuotteet  maksetaan tilauksen yhteydessä Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki.

Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. 

 Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Ennakkomaksu

Lähetämme tuotteen/tuotteet, kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

Emme toimita tuotteita postiennakolla tai bussiennakolla, jollei ole erikseen sovittu asiakkaan kanssa. 

Maksusuoritukset osoitetaan tilille IBAN: FI24 5540 0520 0289 41 BIC: OKOYFIHH Korjaushuolto A.Koskinen tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti.

Käsittelemme tilauksen (2-pv) arkipäivän kuluessa, kun maksu on suoritettu.

Toimitustapa

Käytämme lähetysten toimittamiseen yleisesti matkahuoltoa tai muuta kuljetustapaa, tavaroista riippuen. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen, tekstiviestin tai puhelun kotiintoimituksissa. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa tai toimituksesta riippuen kotiintoimitettuna joidenkin tuotteiden kohdalla.


Toimituskulut

Toimituskulut vaihtelevat painon mukaan, toimitamme pääsääntöisesti edullisimmalla tavalla tuotteet, yleisesti matkahuollolla, poislukien tietyissä tapauksissa esim. renkaat tai vanteet suoratoimitusten kuljetustavat. 

Korjaushuolto A.Koskinen pidättää oikeuden peruuttaa asiakkaan tilaus tapauksissa, jossa asiakas on tilannut tuotteita, joita tukkuliike, jälleenmyyjä ei pysty toimittamaan.

Tällaisessa tilanteessa Korjaushuolto A.Koskinen ottaa yhteyden asiakkaaseen ja haemme korvaavan vaihtoehdon tai puramme tilauksen.

Matkahuollon, postin ja kuljetusten peruutetut noutamatta jätetyt tilauksen kulut veloitetaan aina asiakkaalta.

Emme peri pakkauskuluja.


Toimitusaika

Verkkokauppa toimii suurimmaksi osaksi tilaustuotteilla, jolloin saamme kilpailukykyiset hinnat, koska tilaus ei sido runsaasti omaa pääomaa eikä tarvita suuria varastotiloja, tuotteita löytyy maahantuojilta pääsääntöisesti mutta osa tuotteista on tilauksesta.

 Toimitusaika vaihtelee tuotekohtaisesti (3-14 työpäivää) joissakin tapauksissa toimitusaika voi olla (15-21 työpäivää).

Takuu

Noudatamme tuotteillamme yleisiä takuuehtoja, tarvikkeiden ja osien asennuksessa on noudatettava tuotteen valmistajan asennus- ja käyttöohjeita.

Takuu ei kata asennus- ja käyttövirheitä, eikä tuotteen normaalia kulumista.

Takuu ei myöskään kata viallisen laitteen aiheuttamia vahinkoja, laitteen tai viallisen osan vaihtamisesta aiheutuvia kustannuksia, ostajan tuotantotappioita, saamatta jääneitä voittoja tai muita välillisiä kustannuksia.

Takuuta ei ole myöskään kilpa-ajoneuvo osilla, viritysosilla, sähköosilla tai muilla varusteilla ja tuotteilla joita käytetään kilpailutoimintaan.

Aiheettomista takuupalautuksista veloitamme kulujen mukaan.

Vahingoittunut paketti

Mikäli lähetys on rikkoutunut tai pakkaukseltaan vioittunut, tee siitä heti kirjallinen vahinkoilmoitus postin tai matkahuollon virkailijalle.

Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista.

Vaihto- ja palautus-oikeus

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Palautusoikeus ei koske erikseen mittatilaustyönä tehty tai muutettuja tuotteita.


Väärän tai viallisen tuotteen tilalle toimitetaan vastaava ehjä/sopiva tuote. Mikäli vastaavaa tuotetta ei saada toimitettua kohtuullisessa ajassa, on asiakas oikeutettu täysimääräiseen tilauksen summan palautukseen.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotteen palauttaminen edellyttää, että asiakas palauttaa tuotteen viipymättä moitteettomassa kunnossa ja liittää palautuksen mukaan kopion lähetysluettelosta tai laskusta. 

Ennen lähetystä on palautuksesta sovittava erikseen.

Tuotteen tulee olla käyttämätön ja puhdas. Huom. jälleenmyynti kelpoinen, ehjä alkuperäispakkaus käytetyllä ei palautusoikeutta.
Muista myös tarkistaa tilaamasi tuotteet ennen tuotteen käyttöönottoa.
Tarkistamme palautuksena tulleiden tuotteiden kunnon ennen palautuksen takaisin maksua.
Palautuksen mukaan täytyy liittää matkahuollosta saatu kuitti tai sen kopio.

Korjaushuolto A. Koskinen ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Tuotteita takuuhuoltoon lähetettäessä tulee menetellä seuraavasti:

- Palautuksesta on sovittava etukäteen.

- Tuote on palautettava alkuperäisessä paketissa (hyvin pakattuna).

- Mikäli tuote vahingoittuu riittämättömän suojauksen tai huonon pakkauksen takia, tuote ei ole enää palautuskelvollinen.

- Mukana on oltava kopio kuitista.

- Mukana on oltava saate ilmenneestä viasta.

- Lähetä takuukorjaukseen vain viallinen tuote, mukaan ei muita tuotteita.

"Emme lunasta posti- tai rahtiennakolla takuuseen lähetettyjä tuotteita ellei toisin ole sovittu"

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät ensijaisesti sähköpostilla:

- Sähköpostilla